Velkommen til   Havnsø Kajakklub

Havnsø Sejlklubs Kajakafdeling blev oprettet i 2011 og består i øjeblikket af ca. 66 medlemmer. Klubben er medlem af DGI og Dansk Kano og Kajak Forbund.

Vi er så heldige at have noget af Danmarks bedste Havkajak-rovand med både trygge omgivelser, udfordrende vinde og bølger, samt en fantastisk uberørt natur.

Hos os møder du en bred skare af kajakfolk – lige fra hyggeroerne til tekniknørder og langtursfolk.

Du behøver ikke selv at have en kajak, vi har kajakker og andet udstyr.

Der er altid et sted at ro hen – vores Turudvalg arrangerer mange hyggelige ture – se under menuen Klubture.

Vil du i gang med at ro kajak, kan du kontakte Ernst Johansen  på tlf.: 51 54 14 70, e-mail: ernstjohansen16@gmail.com

Vi tilbyder opstart i svømmehal i vintermånederne. Du kan se vores kajakkurser under "Ro-skole"

Følg os på vores Facebook-side - her

Mvh.