Kajak

Velkommen til Havnsø Kajakklub

Log ind og se kajakklubbens aktiviteter her:

Havnsø Sejlklubs Kajakafdeling blev oprettet i 2011 og består i øjeblikket af ca. 60 medlemmer. Klubben er medlem af DGI og Dansk Kano og Kajak Forbund.
Vi er så heldige at have noget af Danmarks bedste Havkajak-rovand med både trygge omgivelser, udfordrende vinde og bølger samt en fantastisk uberørt natur.

For os er Kajak – nydelse, vi ror fordi vi elsker vandet, naturen og de gode oplevelser sammen. Vi ror året rundt, når solen står højt og vandet er som et spejl, når det blæser og bølgerne inviterer til leg og surf, når sneen daler og alt bliver tyst. Kom og vær med.

Vores instruktører står klar til at uddanne nye kajakroere og inspirere dig med tekniske udfordringer. Kom om du vil tage IPP2 kursus eller bare ro og nyde naturen.
Gå ind på linket ovenfor og læse mere om Kajakafdelingen, kurser og ture. Kom og vær med. Vi støtter ”Bevæg dig for livet”!

//Kajakudvalget